Jornada per l’Itinerari de diversitat funcional 2020

El proper dijous 12 de desembre a les 18h a l’arxiu comarcal es farà una jornada per poder proposar i construir plegades l’itinerari de diversitat funcional del 2020 que s’ha vingut treballant amb la Coordinadora d’entitats de diversitat funcional d’Olot. Podreu gaudir d’una xerrada de l’Asun Pié que treballa en línies de recerca al voltant de l’activisme de les persones amb discapacitat i l’impacte de les polítiques públiques en la dependència i la inclusió social a Espanya.

L’itinerari centra un any d’activitats i intervencions des de diverses àrees de l’Ajuntament d’Olot en matèria de diversitat funcional. Fa uns mesos es va fer una trobada per definir les línies que havien de guiar l’itinerari sobre diversitat funcional que en el marc de la regidoria de Drets Civils de l’ajuntament d’Olot es desenvoluparà durant l’any 2020. Durant aquests mesos, des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i altres àrees de l’ajuntament hem treballat internament per anar avançant, conceptualment i amb temes concrets per fer realitat aquest itinerari que portarà per nom Cossos i ments. La dignitat de la diferència.

Sentiu-vos lliures de convidar a qui creieu a la trobada, està oberta a totes les les persones que aquest tema els interpel·la en primera persona, a totes les associacions, especialment a les que es centren en la diversitat funcional, a les persones amb qui treballen o que formen part de l’entitat i a tu que llegeixes això perquè t’interessa. Ens encantaria compartir les reflexions i construir-ho entre totes!

Us agrairíem que confirméssiu assistència escrivint a entitatsgarrotxa@casg.cat

Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *