Enforma’t: un taller d’activitat física per a la gent gran

La Creu Roja juntament amb l’Escola Pia organitza per quart any consecutiu l’Enforma’t.
És un taller totalment gratuït i va destinat a persones majors de 65 anys, que vulguin millorar la seva forma física o prevenir el deteriorament associat a l’edat.

El taller estarà conduït per alumnes del Cicle formatiu d’Activitats Físiques i Esportives de l’Escola Pia i es tindrà molt en compte aquelles malalties o situacions que, condicionen les persones grans (artrosi, hipertensió, insuficiència cardíaca, mobilitat reduïda.). A més, per tal de mantenir tot allò que s’ha aplicat a les sessions, se’ls facilitaran rutines perquè cada persona pugui continuar els exercissis fora del taller i durant les activitats de la vida diària. Alguns dels aspectes que es treballaran són: la flexibilitat, coordinació, respiració i educació postural. Tot es farà a través del ball, el joc i d’altres tècniques que faciliten l’aprenentage de forma divertida.

L’enforma’t, es durà a terme tots els dimarts des del 4 de febrer al 20 de maig de 9’30 a 10’20, al Pavelló d’Esports.

Les inscripcions es poden fer fins al 31 de gener a la Creu Roja (matins de 10 a 14 h, dimarts i dijous de 16 a 19h). També podeu demanar més informació al 972 27 22 22.

 

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *