12 mirades feministes: Sexualitat i relació

La sexualitat és un tema que no deixa indiferent a ningú, tot i que venim d’ella ens genera preguntes, dubtes, neguits i incomoditats. Però, se’n parla?

La ponent que ens acompanyarà a la segona activitat del cicle 12 mirades feministes considera que la sexualitat no la determina el gènere, que consta d’una part instintiva – com a mamífers que som- i una part evolutiva humana -que és el desig-. Que des d’una bona autonomia podem sentir la sexualitat des de la llibertat i que aquesta comença amb  una mateixa i el següent pas és quan la comparteixo, si així ho vull, amb algú altre.

La Montserrat Crehuet i Bonada és de Tosses però fa temps que viu a l’Empordà. Fa 35 anys que treballa en teràpies d’evolució personal i 43 que investiga el desenvolupament humà,  la relació i la sexualitat.  S’ha format en integració psicocorporal I ha desenvolupat la seva pròpia metodologia que parteix de la idea de que el trauma no determina.

Una xerrada que no et deixarà indiferent!

Dijous, 6 de febrer, a les 18h a la Sala d’actes de l’Hospici d’Olot

T’esperem!

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *