Les subvencions d’Olot d’enguany es tramitaran electrònicament

Pot ser que ja sapigueu que el passat dimecres 29 de gener es van publicar les bases de les subvencions d’Olot, això no vol dir que es puguin demanar encara sinó que s’obre un període al·legacions d’aquestes bases que durarà fins al 27 de febrer i uns dies després s’obrirà la convocatòria. Més endavant us informarem de la data exacta.

Durant aquests darrers anys s’ha realitzat una transició cap a l’administració electrònica i enguany serà el primer cop que només es podran demanar les subvencions electrònicament. No s’acceptaran instàncies signades a mà. Per poder-ho facilitar s’ha obert un número de telèfon de consulta per les incidències electròniques: 972 27 91 19 o per email a suport_eadministracio@olot.cat

Per poder fer les sol·licituds de subvencions és necessari:

  • Que disposeu del certificat electrònic per poder signar els documents. Si no el teniu el podeu sol·licitar a l’OAC.
  • Que les persones representants de l’entitat (president/a, secretari/a i tresorer/a) estiguin actualitzades al registre de l’ajuntament. Per poder contrastar les dades que teniu registrades us podeu posar en cntacte a entitatsgarrotxa@casg.cat i, en cas que necessiteu modificar-ho, ho haureu de fer a l’OAC amb un document que acrediti la nova junta.

Per rebre informació actualitzada de les entitats, subvencions, formacions i altres, us podeu inscriure per rebre el butlletí setmanal de les entitats de la Garrotxa a aquest formulari.

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *