Crida a les entitats pel Nibiru

L’any passat es va celebrar el Nibiru, la 1ª Mostra d’Art Avançada d’Olot, i va ser tot un èxit. Això empeny a l’associació Nibiru a tornar a programar l’esdeveniment amb un format semblant a l’edició anterior i així poder consolidar aquesta festivitat a la ciutat.

Per fer la mostra encara més atractiva i participativa fan una crida a les entitats que vulguin anar-hi i manifestar-se! L’any passat fins a 5 entitats van col·laborar-hi (Alliberem-nos, Omnium Cultural Garrotxa, Terra Viva, La Forja i Som Mobilitat) tot fent un stand per promocionar la seva tasca.  Des de l’organització estan molt agraïts d’aquesta participació ja que va donar sentit i color a una festa que és per a tothom.

Aquest any tornen a fer una crida a les entitats que tinguin ganes de venir i manifestar-se! La proposta és innovar una mica aquesta col·laboració. Per això us demanen a aquelles associacions que vulgueu participar que proposeu una activitat relacionada amb l’entitat que representeu. Es poden fer estands però per interaccionar més amb la gent i que us coneguin seria engrescador poder pensar alguna proposta on feu quelcom amb la gent.

Des de Nibiru estan oberts a qualsevol proposta!

L’esdeveniment es celebrarà el dissabte 6 de juny al Parc Nou d’Olot desde les 11h del matí fins a les 20h de la tarda.

No dubteu en posar-vos en contacte amb Nibiru per a més informació o per fer propostes!

artnibiru@gmail.com

 

 

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *