Connectem? Crida de voluntariat al jovent de la Garrotxa

Joves, som la Belén i la Càrol, dues dinamitzadores que treballem al Consorcid’Acció Social de la Garrotxa (CASG), en un programa dirigit als Infants i Joves que migren sols.

A la Garrotxa hi ha molts de joves que es troben sense cap referentfamiliar i sense xarxa social al territori i que, com la resta de població,es troben en una situació de confinament i distanciament socialdegut a la crisis pandèmica del COVID 19.

Aquests joves ja porten molt de temps als centres i pisos, esperant poder regularitzar la seva situació com a migrant i formant-se perpoder trobar feina, obrir-se un futur i ajudar a la seva família.

Són joves de diferents orígens, que necessiten d’una xarxa social queels acompanyi; que els ajudi amb l’aprenentatge i pràctica de lallengua comuna -el català-, que els apropi a la cultura, costums,natura i entorn del territori.

Però sobretot SÓN JOVES COM TU, que necessiten establir vincles irelacionar-se amb gent de la seva edat i poder compartir aficions delleure, musicals, esportives, culturals…

Et sumes al canvi?

CONNECTEM?

Belén Zamora /M. 686668489 / bzamora@casg.cat

Càrol Anglada /M. 699502070 / canglada@casg.cat

 

Publicada el

Feu un comentari