Convocatòria de subvencions de concurrència competitiva per l’any 2021 a Olot

Avui divendres 9 d’abril s’ha publicat al BOP la convocatòria de subvencions de concurrència competitiva per aquest any 2020 a Olot. A partir del dilluns 12 d’abril les entitats podran presentar sol·licituds fins al divendres 7 de maig de 2021.

Les modalitats de subvencions són les següents:

  • Entitats que promoguin la inclusió i la cohesió social.
  • Entitats que fomentin la cooperació, l’educació pel desenvolupament, l’enfortiment i articulació de les entitats locals.
  • Entitats veïnals.
  • Entitats culturals.
  • Entitats d’activitats de l’educació en el lleure.
  • Entitats esportives, esportistes amateurs i activitats esportives per a la temporada 2020/2021.
  • Entitats que treballen i organitzen activitats de promoció econòmica de la ciutat.

Es podrà trobar tota la informació, manuals i passos per tramitar cada un dels ajuts al nou apartat anomenat ‘Subvencions’ que trobaran dins del menú Tràmits de la web de l’Ajuntament d’Olot que estarà visible a partir del pròxim dilluns, 12 d’abril.

En cas de dubtes, consultes o necessitat de suport, es farà atenció presencial des del Servei Integral de Suport a l’Associacionisme al Casal Cívic d’Olot (carrer Bisbe Lorenzana, 2) els dimarts de 16h a 19h i els dijous de 10h a 13h. Podeu demanar cita prèvia contactant a entitatsgarrotxa@casg.cat o al 681 394 318.

 

Tots els tràmits s’hauran de fer de manera telemàtica. Per fer-los necessitareu tenir activat l’IdCat Mòbil. Aqui podeu consultar com donar-vos d’alta si no el teniu.

Podeu trobar els formularis de sol·licitud a  la seu electrònica de l’Ajuntament d’Olot, a l’apartat “Formularis descarregables subvencions 2021 Entitats”.

Com podreu observar quan desplegueu la pestanya de Formularis descarregables subvencions 2021, hi ha 3 documents.

Un obligatori:

  • Formularis de sol·licitud. Cada àmbit té documents diferents on es demanen els requisits específics de cada sol·licitud.

Dos opcionals:

Per les entitats que presenten sol·licitud per primer cop o que han renovat la junta:

  • Certificat de càrrecs. A aquest document hi han de constar les persones que ostenten els càrrecs de la junta de l’entitat. Qui signa electrònicament els documents ha de ser una de les persones que consten a aquest document. La sol·licitud la pot enviar qualsevol persona amb vinculació a l’entitat.

Per les entitats que presenten sol·licitud per primer cop o que han canviat el número de compte corrent on rebre la subvenció:

  • Formulari SEPA. En cas d’haver de registrar un nou numero de compte corrent on rebre la transferència de la subvenció anual haureu d’omplir aquest document. Si no heu sol·licitat mai cap subvenció o si feu un canvi de número de compte haureu d’adjuntar aquest document al sol·licitar la subvenció.

Per tal de facilitar la tramitació de la subvenció també hi trobareu aquest document explicatiu on es detallen tots els passos per poder fer la tramitació electrònica de la sol·licitud.

 

Les bases de les convocatòries així com els documents de sol·licitud i justificació es redacten d’acord amb l’Ordenança Municipal de Subvencions i el Pla Estratègic de Subvencions de l’Ajuntament d’Olot. Es poden consultar totes les bases al web de l’Ajuntament d’Olot; Portal de la Transparència, apartat Contractes, convenis i subvencions/Convocatòries de subvencions i ajuts, i presencialment al Tauler d’edictes de l’Ajuntament d’Olot.

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *