Normal?

NORMAL; és una activitat participativa que vol fer reflexionar sobre la diversitat dels cossos i les ments per a fer-nos veure els prejudicis amb els que ens cataloguem. 

Els artistes Maria Camila Sanjinés i Manel Quintana, els Salchicha, van crear un dispositiu mòbil que van treure a passeig per Olot a principis de Desembre durant el pont de la Puríssima i la Fira de Nadal.

Aquest dispositiu tenia com a missió convidar a la gent a poder escriure aquella “tara” que tenim tots per a reivindicar la diversitat funcional com a part de la normalitat Humana. Tan el dispositiu mòbil com els pòsters resultants i la seva instal·lació estan pensats per actuar com a peça artística, de manera que aquesta proposta no és només una activitat que dura per un moment efímer sinó que la podrem trobar en exposició d’aquí a un temps, per tal que tots els ciutadans i ciutadanes en puguem fer reflexió.

Aquesta segona part de l’activitat l’anunciarem tant bon punt sigui concretada! I us animarem a venir a gaudir de la feina que es va fer amb el dispositiu mòbil!!!

Aquí deixem algunes imatges que es van fer durant els dies anomenats.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *