Voluntariat al Gran Recapte d’Aliments

La modalitat del Gran Recapte s’ha adaptat a la normativa del covid i ha estat diferent del que ha estat històricament. Durant el cap de setmana del 20 i 21 de novembre va tenir lloc la campanya de Voluntariat de Gran Recapte, on vàrem veure a persones voluntàries a varis supermercats d’Olot i la comarca donant informació de com aquest 2021 es podia participar en la donació de diners destinats al objectiu d’aconseguir aliments. Objectiu que porta a terme cada any el Gran recapte. El treball de les persones voluntàries aquest any ha estat més informatiu que no pas d’acció, trasllat, emmagatzemar i distribuir aliments però no per això menys important. Així que aprofitem aquest espai per agrair la presència de totes les persones voluntàries que han fet tota aquesta tasca informativa per a tota la ciutadania!

MOLTES GRÀCIES!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *