Formació !!!!

El proper 22 i 24 de febrer el Servei SISA ( Servei Integral de Suport a l’Associacionisme) organitza una formació per totes aquelles persones i entitats que tenen dificultats en saber quines parts ha de tenir un projecte i quina informació és important fer-hi constar sobretot a l’hora de demanar subvencions.

Si bé com a entitat tenim clar allò que volem fer de vegades ens és dificultós explicar-ho de manera ordenada, clara i concisa per a què la persona que rep aquesta informació l’entengui com a nosaltres ens agradaria.

Aquesta formació sorgeix de les demandes fetes per les entitats a la trobada que es va fer el novembre del 2021 i que recollida les necessitats de les associacions en relació a diferents temàtiques. La Taula SISA , òrgan que pretén treballar per donar resposta a aquesta entitats a través del Servei SISA, ha programat aquesta formació. Per donar un suport a tots els dubtes que hi hagi, explicar que manera senzilla com fer un projecte per tal de possibilitar a les entitats que puguin accedir a convocatòries de subvencions diverses i que a dia d’avui no en fan ús per la manca de temps o informació de com presentar el què volen, es programa en horaris diversos.  

La formació es farà en format presencial al Punt de Voluntariat i Suport a Entitats ubicat al carrer Bisbe Lorenzana, 2 ( dins al Casal Cívic- Planta Baixa). Els horaris seran el dimarts 22 de febrer de 6 a 8 de la tarda o el dijous 24 de febrer de 11h a 13h del matí. Podeu fer les inscripcions a través de l’enllaç  https://forms.gle/ZPaZG7KADRac6ZAA7 o bé escrivint un correu electrònic a entitatsgarrotxa@casg.cat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *