CRIDA DE VOLUNTARIAT

CARITAS GARROTXA BUSCA VOLUNTARIAT PER ESTAR AMB INFANTS! Si disposes de temps els dimarts i dijous de 9:30h a 11h del matí es necessiten 1 o 2 persones per estar amb els infants a l’espai de joc o guarderia mentre les seves mares i els seus pares assiteixen a les classes per aprendre el català. Et pots posar en contacte amb Càritas a través del telèfon 972 27 28 40 o bé el 605 86 00 68 ( Josep Maria)

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRIDA DE VOLUNTARIAT !!

L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN D’OLOT busca persones que de manera voluntària puguin ajudar a persones grans de la seva associació a millorar la comprensió oral i escrita del català. També persones que puguin ajudar a millorar la comprensió oral de la llengua anglesa. La tasca es desenvoluparia els dimarts de 16:45h a 17:45h al Casal Cívic d’Olot ubicat al c. Bisbe Lorenzana, 2. Si estàs interessat/da en aquesta crida pots posar-te en contacte amb l’associació a través del correu electrònic agg.president@gmail.com o telèfon 636 95 76 14 ( Manel). També pots passar en horari d’obertura del Casal civic ( dilluns a divendres de 9h a 21h )

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *