Agenda

La Garrotxa té un teixit associatiu molt actiu i durant tot l’any les associacions i entitats programen activitats de tot tipus.

En aquest calendari podreu seguir tots els esdeveniments programats (si voleu que la vostra activitat surti a l’agenda de les entitats feu-nos arribar la informació a entitatsgarrotxa@casg.cat).

Mar
1
jue
caminades saludables
Mar 1 a las 10:00 – 11:00

Sortida: local de Creu Roja.
Caminades saludables per a majors de 65 anys.

El seguiment de voltors de Catalunya, a la Garrotxa
Mar 1 a las 20:00 – 21:00

Local ANEGX
Reunió per explicar el projecte de voluntariat. per comptar el número de colònies i parelles nidificants. Si creus que et pot interessar, no dubtis en venir en aquesta reunió informativa.
Organitza: grup de treball de necròfags, ANEGx. Si necessiteu informació concreta o voleu participar però no podeu venir aquest dia, podeu trucar al 972264666 (Joan Montserrat)

Mar
2
vie
“50 Aniversari de INTEGRA” – Xerrada “Més enllà dels límits” a càrrec d’Ismael García, coach per la Pau
Mar 2 a las 19:00 – 20:00

“50 Aniversari de INTEGRA”

Aquest any 2018 la nostra entitat celebra els seus 50 anys de vida. Durant aquests anys hem avançat molt i ens hi ha acompanyat moltes persones.

Per aquest motiu, al llarg d’aquest any anirem fent activitats per celebrar l’aniversari, i estarem presents en els mitjans de comunicació.

Volem compartir amb vosaltres el calendari d’activitats de la primera meitat de l’any, tot i que d’activitats en farem durant tot l’any.

 El juliol de l’any 1967, el Sr. Isidre Nogué va fer una crida a totes les famílies interessades amb la creació d’una escola d’educació especial a Olot. El mes de maig de l’any 1968 l’Escola Joan XXIII ja era una realitat. Va començar el seu funcionament amb 8 alumnes i 2 professores. Aquest mateix any 1968, al mes de desembre, es va signar l’acta fundacional de l’entitat.

50 anys després, i amb dos canvis de nom, INTEGRA és el resultat de l’encert de totes les persones que l’any 1967 van creure que era necessari disposar de serveis especialitzats a la comarca de la Garrotxa. Sense perdre aquest esperit fundacional, l’entitat ha crescut al llarg de tots aquests anys, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de les persones amb trastorns del desenvolupament o risc de patir-ne, discapacitat intel·lectual i trastorn mental.

Actualment gestiona els següents serveis:
1.    CDIAP Garrotxa: Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç
2.    CEE Joan XXIII: Centre d’Educació Especial Joan XXIII
3.    STO Integra: Servei de Teràpia Ocupacional
4.    CAE Integra: Centre d’Atenció Especialitzada 
5.    Residència Vora-Riu
6.    Lleure Integra

Des d’aquests serveis s’ofereix atenció a 450 persones cada any, i es compta amb un equip de 84 professionals. Per celebrar aquest aniversari han preparat un seguit d’activitats obertes a tothom: una exposició i subhasta de quadres realitzats pels usuaris de l’àrea d’adults, la projecció d’un reportatge realitzat pels alumnes del programa Pont de l’escola Joan XXIII, xerrades i una festa amb cercavila, dinar popular i concert, a tall d’exemple.

Mar
3
sáb
BOTIGA AL CARRER
Mar 3 todo el día

Organitza: Associació de Comerciants d’Olot

Mar
4
dom
Dansem.Garrotxa
Mar 4 a las 17:00 – 18:00

Gairebé tots els grups, escoles, esbarts i altres associacions de la comarca que es dediquen a la dansa seran presents a l’escenari i a la plaça en aquest acte solidari amb Càritas Garrotxa que ens convidarà a estimar i a viure la justícia tot construint una societat més compromesa en la defensa de la dignitat i la igualtat per a tothom.

Dansem Garrotxa

Mar
5
lun
Cicle de conferències “La convivència en una societat diversa”
Mar 5 a las 19:00

Organitza Càritas Garrotxa, Garrotxa Diversa i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa amb el suport de Resilience.Earth.

Cicle de conferències “La convivència en una societat diversa”
Mar 5 a las 19:00 – 20:00

Organitza Càritas Garrotxa, Garrotxa Diversa i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa amb el suport de Resilience.Earth.

Mar
6
mar
ENFORMA’T,
Mar 6 a las 9:30 – 10:30

La Creu Roja juntament amb l’Escola Pia organitza per tercer any consecutiu l’Enforma’t. És un taller totalment gratuït i va destinat a persones majors de 65 anys, que vulguin millorar la seva forma física o prevenir el deteriorament associat a l’edat.

informació i inscripcions:

Enforma’t: un taller d’activitat física per a la gent gran

Mar
8
jue
caminades saludables
Mar 8 a las 10:00 – 11:00

Sortida: local de Creu Roja.
Caminades saludables per a majors de 65 anys.

Mar
11
dom
Concert d’Agnès Algueró – vermut a càrrec de La Canadenca (organitza: La Dalla)
Mar 11 a las 12:00 – 13:00

Back to Top ↑