Agenda

La Garrotxa té un teixit associatiu molt actiu i durant tot l’any les associacions i entitats programen activitats de tot tipus.

En aquest calendari podreu seguir tots els esdeveniments programats (si voleu que la vostra activitat surti a l’agenda de les entitats feu-nos arribar la informació a entitatsgarrotxa@casg.cat).

Jun
4
dom
JORNADA DE COMSÈTICA NATURAL I HERBES REMEIERES
Jun 4 a las 10:00 – 19:30

Tot un dia dedicat a les herbes, la cura del cos, la salut, els remeis… amb tallers, jocs, xerrades, poesia, música… dedicats als infants i als adults. Una jornada preparada amb Amor per moltes expertes i afeccionades als remeis, els cosmètics naturals i els secrets de les plantes.

Organitza: ANEGX Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa

Jun
9
vie
FESTA DEL BARRI DE BONAVISTA D’OLOT
Jun 9 a las 19:00 – Jun 11 a las 20:00

Festa del barri de Bonavista. L’AV organitza un any més un seguit d’actes lúdics, festius i culturals oberts a tots els públics des del divendres fins el diumenge.

Sense pèls a la llengua: SOM EL QUE MENGEM?
Jun 9 a las 19:00 – 20:30

Enric Tello, investigador de l’història i ecologia dels paisatges agraris mediterranis.

Jun
10
sáb
IFTAR POPULAR
Jun 10 a las 21:00 – 22:30

L’iftar és el trencament del dejuni que es fa durant el ramadà coincidint amb la posta del sol. Està obert a tothom i especialment es convida a assistir-hi a les persones que vulguin conèixer el Ramadà de primera mà. Cal portar un plat cuinat o menjar per compartir.
Organitza Garrotxa Diversa

Jun
15
jue
OPEN SANTI SILVAS
Jun 15 a las 10:00 – Jun 18 a las 11:00

Organitza: Fundació Tommy Robredo
f

Jun
16
vie
Sense pèls a la llengua: ECOFEMINISME I SOBIRANIA ALIMENTÀRIA
Jun 16 a las 18:00 – 19:30

Rosa Binimelis. Doctora en ciències ambientals (economia ecològica) UB

Jun
17
sáb
Inauguració de l’exposició: “Creences i religions. Llibertat, diversitat i conflicte”
Jun 17 a las 19:00 – 20:30

El Museu dels Sants reflexiona sobre la diversitat de creences


A través d’imatges, entrevistes a testimonis i peces artístiques d’arreu del món, la mostra tracta les supersiticions, la pseudociència, les religions antigues i les actuals. A més, també analitza els conflictes que provoquen i han provocat i la cultura de la pau i el compromís que promouen.

Inauguració el dissabte 17 de juny, a les 19 h.

Jun
18
dom
DIA INTERNACIONAL DEL IOGA
Jun 18 todo el día

Tercera edició del Dia Internacional del Ioga amb una vintena d’activitats obertes a tota la ciutadania, La delegació gironina de de la Federació de Ioga Satsanga ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, una jornada en la qual els assistents podran practicar diferents tipus de ioga, assistir a xerrades i gaudir de concerts de mantres a darrera hora de la tarda.

Romeria en honor a la verge del Rocío. Casa Cultural de Andalucía de la Garrotxa
Jun 18 a las 10:30 – 21:30

CASA CULTURAL DE ANDALUCIA DE LA GARROTXA: romeria en honor de la verge del Rocio el dia 18 de juny a les 10.30h amb recorregut des del recinte de l’antiga estació fins a l’església de Sant Esteve on hi haurà missa rociera a les 12h. A les 14:30h dinar popular i actuacions a les fonts de Sant Roc. Grup i Coro de la casa cultural i altres entitats i el cantant Jose Luis Lobo.

Sardana de corpus i ball dels gegants
Jun 18 a las 12:00 – 13:30

Back to Top ↑