Agrupament escolta nostra Dona del Tura

Agrupament escolta nostra Dona del Tura

Dades de contacte


Persona de contacte:
Circumval·lació Jaume, I, 31
17800 Olot
nostradonadeltura@escoltesiguies.cat
652580730
Web: https://agrupaments.escoltesiguies.cat/escoltesolot/
Any de creació
1953
Activitat de l'entitat

L'AEiG Nostra Dona del Tura és una associació d'educació en el lleure . Cada dissabte, a través de jocs, xerrades tallers i un ampli ventall d'activitats educatives, descobrim la realitat que ens envolta on vivim i desenvolupem la capacitat de participar activament i d'implicar-nos amb l'entorn per tal de transformar-lo.
Excursions de cap de setmana per conèixer les nostres muntanyes i campaments amb tendes, participació a la Fira de Sant Lluc, baixada de torxes d'11 de setembre, cursa d'orientació per Festes de Tura, quina infantil, voluntariat en la recollida d'aliments, castanyada al barri de Sant Miquel, activitats intergeneracionals als geriàtrics, venda de roses per Sant Jordi, neteja del riu Fluvià...

Objectius de l'entitat

Educar seguint el mètode escolta i guia, gràcies al qual molts joves han crescut en la igualat, tolerància, respecte i coeducació segons els pilars bàsics de l'escoltisme.

Àmbits i temes de treball

AssociacionismeDesenvolupament comunitariEducacióInfants / adolescentsJoventutSensibilització

Altres dades d'interès

Si vols apuntar-te als Escoltes només has de venir al Cau cada dissabte de 4 a 6 de la tarda. Som al Molí d'en Climent (sota el pàrquing del supermercat Consum) . També podeu enviar un correu a cau.olot@gmail.com o trucar als telèfons de contacte.


Back to Top ↑