Associació de familiars de persones amb Trastorns de l’Espectre Autista de la Garrotxa

Associació de familiars de persones amb Trastorns de l’Espectre Autista de la Garrotxa

Dades de contacte

TEA Garrotxa
Persona de contacte: Vanessa Catalán Santos
Plaça Catalunya, 2
17800 Olot
teagarrotxa@teagarrotxa.org
697 71 96 04
Web: www.teagarrotxa.org
Any de creació
2018
Activitat de l'entitat

Desenvolupar i crear activitats i serveis que millorin les seves àrees d’afectació, afavorir la igualtat d’oportunitats de les persones amb TEA, donar suport, orientar i informar a familiars de persones amb TEA i sensibilitzar, conscienciar i trencar mites sobre l’autisme en la societat propera.

Objectius de l'entitat

1. Volem ajudar a les persones amb TEA dins les seves dificultats:

-interacció social i de comunicació
-activitats i interessos restrictius i repetitius

2. Volem atendre i promoure la qualitat de vida de les persones amb TEA, desenvolupant i creant activitats i serveis diversos orientats a la creixent millora dels aspectes de la vida en els quals es veuen afectades.

3. Volem afavorir la igualtat d’oportunitats de les persones amb TEA, visualitzant les desigualtats latents i creant relacions d’equitat entre elles i la resta de la societat.

4. Volem donar suport, orientar, assessorar i informar a pares i familiars que tinguin algun familiar amb TEA, amb l’objectiu de que enfrontin aquesta problemàtica de forma més naturalitzada i puguin gestionar millor els estigmes dels quals són objecte els seus fills i l'entorn proper.

5. I volem sensibilitzar, conscienciar i trencar mites sobre l’autisme en la societat propera, ja que ens sembla que la nostra lluita no ha de restar mai aïllada, i que els components culturals són una gran font de desconeixement i de prejudici.

Àmbits i temes de treball

DiscapacitatEducacióFamíliesInclusió social / pobresaInfants / adolescentsSensibilitzacióSalut

Altres dades d'interès

L’Associació de familiars de persones amb TEA de la Garrotxa (TEA Garrotxa), sense ànim de lucre, neix al febrer de 2018 a Olot com una iniciativa d’un grup de pares i mares amb fills amb Trastorn de l’Espectre Autista.

TEA Garrotxa neix amb la finalitat de desenvolupar i crear activitats i serveis que millorin les seves àrees d’afectació, afavorir la igualtat d’oportunitats de les persones amb TEA, donar suport, orientar i informar a familiars de persones amb TEA i sensibilitzar, conscienciar i trencar mites sobre l’autisme en la societat propera.


Back to Top ↑