Associació Olotina Amics del Porc i el Xai

Associació Olotina Amics del Porc i el Xai

Dades de contacte

PENYA AOAPIX
Persona de contacte: Junta de l’entitat
carrer Alt del Tura
17800 Olot
penya@aoapix.cat

Web: www.aoapix.cat
Any de creació
1988
Activitat de l'entitat

L’any 1988 a Olot una colla de joves ens vàrem plantejar la possibilitat de crear una associació amb l’objectiu primordial de passar-nos-ho bé.

En un primer moment, les activitats eren purament recreatives i de caràcter privat. Més tard, quan el grup inicial va créixer, es van començar a realitzar diferents actes per a la ciutat d’Olot amb motiu de la Festa Major.

En aquest sentit, l’associació ha seguit tres línies d’actuació:

RECUPERACIÓ DE TRADICIONS
Intentar recuperar actes que en el seu moment varen quedar oblidats però que amb el pas del temps tornen a tenir validesa

CREACIÓ D’ACTES NOUS
Aportar noves idees per fer que la gent participi és un dels objectius que defineixen l’AOAPIX des del seu inici. La instauració i el manteniment de diversos actes durant les Festes del Tura n’és per tant, una conseqüència lògica.

PARTICIPACIÓ EN ACTIVITATS POPULARS
La vitalitat de la ciutat olotina la mantenim entre totes les entitats i, per aquesta raó, l’AOAPIX no es limita a participar en els seus propis actes. Som presents en moltes iniciatives populars que busquen la mobilització de la gent amb finalitats lúdiques, esportives i de sensibilització social.

Objectius de l'entitat

FINALITAT PRINCIPAL
El nostre principal objectiu es passar-ho bé i recuperar, participar i organitzar actes populars que potenciïn la participació de la població de totes les edats. Tots els nostres actes són populars i gratuïts, participem activament, sempre que ens és possible, en totes aquelles activitats organitzades per altres associacions.

Àmbits i temes de treball

AssociacionismeConvivència i civismeCulturaDesenvolupament comunitariEducacióEspai públicEstratègics de ciutat / pobleFamíliesInfants / adolescentsJoventutProjectes de participació


Back to Top ↑