Estelada 2014

Estelada 2014

Dades de contacte

Estelada 2014
Persona de contacte: Raül Massanella

Olot
esteladaolot@gmail.com
669326918
Web: estelada2014.wordpress.com/
Any de creació
2004
Activitat de l'entitat

Ens dediquem a explicar la viabilitat de la independència de Catalunya a través de xerrades i presentacions de llibres. Fins a Olot han vingut grans noms del pensament i l’acció independentista: economistes (Núria Bosch i Marta Espasa, Modest Guinjoan, Jaume Argerich, Elisenda Paluzie, Ramon Tremosa), politòlegs (Ivan Serrano, Salvador Garcia-Ruiz, Isabel H. Martí, Ferran Requejo, Jordi Sánchez), periodistes (El Pati Descobert, Vicent Sanchis, Salvador Cot, Josep Puigbò, Vicent Partal, Jaume López), entitats (Assemblea Nacional Catalana, Plataforma pel Dret a Decidir, Plataforma per la Llengua, Òmnium Cultural), escriptors (Margarita Aritzeta, Héctor López Bofill), intel.lectuals (Miquel Sellarès, Joaquim Pinyol Balasch, Diego Arcos, Aureli Argemí, Agustí Colomines), polítics (Ernest Benach, Felip Puig, Joan Carretero), sociòlegs (Salvador Cardús), tècnics (Albert Royo, Jofre Montoto, David Bajona), sindicalistes (Isabel Pallarès), filòsofs (Josep M. Terricabras), actors (Toni Albà), historiadors (Jaume Sobrequés), etc.
Per altra banda, la nostra entitat ha col.laborat en altres iniciatives a favor de la independència que altres entitats d’Olot, comarca i Catalunya hagin dut a terme. Així, hem participat en la gran manifestació de Barcelona del 2012 i la Via Catalana del 2013 organitzades per l’ANC; en la Festa de la Independència organitzada per l’Assemblea d’Olot; en la 3a Conferència Internacional Building a New State, organitzada per Sobirania i Justícia a Barcelona; en el cicle de conferències Catalunya davant els reptes del segle XXI, organitzat conjuntament pel PEHOC, Estelada 2014, Òmnium Cultural, Idesga, Cercle Euram Garrotxa i l’Assemblea d’Olot, entre d’altres.

Objectius de l'entitat

Estelada 2014 és una platafomra cívilca creada per explicar, a través de xerrades i presentacions de llibres, la viabilitat de la independència de Catalunya.

Àmbits i temes de treball

AssociacionismeCulturaAltres

Altres dades d'interès

Aquest any hem iniciat tres projectes:
- el cicle de xerrades I després de la consulta, què?, que des del gener fins al juny portarà a Olot representants dels partits polítics a favor del dret a decidir;
- el projecte Pobles, en què membres de la nostra entitats aniran als pobles de la Garrotxa a explicar el procés català cap a la independència;
- el projecte Gent Gran – Entitats, en què membres de l’entitat aniran als casals de la gent gran i a les entitats i associacions de tot tipus a aclarir els dubtes que hi ha en el procés cap a la independència de Catalunya.


Back to Top ↑