Fundació Nzuri Daima

Fundació Nzuri Daima

Dades de contacte

Nzuri Daima
Persona de contacte: Loli Rubio / Almudena Barbero
Mas Molí Nou
17857 Sant Joan les Fonts
info@nzuri-daima.org
620412627 / 680391606
Web: nzuri-daima.org/hermanamientos/nzuri-daima/
Any de creació
2013
Activitat de l'entitat

Defensa dels drets humans, en especial de l'infància i altres grups de risc a través de projectes de desenvlupament i accions de conscienciació i co-implicació. Dins d'aquests projectes, el principal per complir amb aquest objectiu és:
Desenvolupar una Xarxa social per a menors: "CHILDREM5" a través de la qual es donarà veu i vot a tots els infants del món perquè siguin ells qui proposin i decideixin projectes de cooperació i desenvolupament que rebran el suport de la Fundació.

Objectius de l'entitat

Aconseguir un equilibri de justícia i igualtat entre els països en via de desenvolupament i els desenvolupats; acostant els móns per integrar-los en un de sol.
Ajudar a un canvi social de visió, promovent l'entusiasme, l'alegria i el mirar dels infants com a motors per a un canvi real.

Àmbits i temes de treball

AssociacionismeDesenvolupament comunitariEducacióCooperacióInfants / adolescents

Altres dades d'interès

Actualment, a part de les precampanyes de missatges positius relacionades amb la Xarxa de Nens, i gràcies al bagatge previ dels membres de la Fundació al registre oficial; els projectes de cooperació en els quals treballem són de desenvolupament sostenible a l'Àfrica, on tenim presència local des del 1999.

Viatjgem amb voluntariat sobre el terreny i desenvolupem activitats de conscienciació a les escoles.

Alguns projectes en els quals treballem actualment són:

Escola/orfenat New Life: millora i ampliació d'instal·lacions, escolarització d'infants i formació d'un cor amb el qual estem preparant una campanya especial de coparticipació amb Espanya.

Asil/Orfenat Kilma: reconstrucció, ampliació i millora de les condicions actuals, tant d'instal·lacions com de projectes d'auto-sostenibilitat del centre.

Hospital Izimbhya: va començar essent un petit consultori i hem aconseguit que es converteixi en un hospital de districte. El següent objectiu és l'ampliació de l'àrea de maternitat per poder començar a practicar cesàries, ara que hem aconseguit també el cablejat elèctric necessari per fer-ho.

Microcrèdits per a grups de dones: actualment 7 grups de dones d'unes 10 participants, formen part del programa de microcrèdits que beneficia de manera directa entre 5 i 8 persones entorn de cada una d'elles (més de 500 persones beneficiades) i comunitats senceres de manera directa.

Cooperativa de gent gran agricultora: busquem vies d'exportació de vainilla i cafè, principalment.

Consultori de tractament i prevenció de VIH a Mwanza: vinvulat als "missioners de l'Àfrica", mantenim i volem ampliar aquest projecte, que mitjançant tractaments naturals, està tenint una gran acollida i uns sorprenents resultats de millora.

Projecte "Viatjant a Neerland": rescat d'infants desapareguts i d'altres que localitzats, viuen en llocs on es vulneren totalment els seus drets mínims essencials.

I un dels projectes principals, "AGERMANAMENTS": cerca de persones que vulguin ajudar econòmicament a una persona gran, un infants o una dona embarassada.


Back to Top ↑