Ofolk-Ball a la plaça

Ofolk-Ball a la plaça

Dades de contacte

Ofolk
Persona de contacte: Sara

Olot
ofolkolot@gmail.com
646943632
Any de creació
2010
Activitat de l'entitat

La història d’Ofolk és recent. Va ser l’any 2010, quan els grups de danses tradicionals Dijousdansa, Amics en dansa i l’exgrup de música Set de folk van coincidir en una festa, els uns ballant i els altres tocant. D’aquella trobada a Olot mateix en van sortir les ganes de fer pinya per formar Ofolk. No gaires mesos més tard, Ofolk ja estava formalitzada com a entitat, i a la primavera del 2011 organitzava el primer acte, que va ser tot un èxit de participació.
L’organització de ballades i tallers a l’entorn del ball folk és el plat fort de l’associació, i és en aquests actes on els passos, els moviments, les melodies i les relacions socials són protagonistes. La dansa i la música van agafades de la mà, com s’agafen de la mà totes les persones en una rotllana d’un ball col·lectiu, i per això l’associació Ofolk és formada per balladors/es i músics de la Garrotxa.

Objectius de l'entitat

Ofolk – Ball a la plaça és una associació sense ànim de lucre d’Olot i comarca, que treballa per la vitalització i recuperació del ball de plaça o ball folk com a activitat quotidiana d’esbarjo.

Àmbits i temes de treball

AssociacionismeCulturaEspai públic


Back to Top ↑