Actualitat

Published on jueves 14 de mayo del 2020

Es reobre el període de sol·licitud de subvencions a Olot

La present és per comunicar-vos que el proper dilluns es reprendran els terminis per tramitar les subvencions de concurrència competitiva per part de les entitats.

Donat que la convocatòria es va publicar al BOP el 5 de març i van quedar interromputs amb el Decret 463/2020 de 14 de març que declarava l’ estat d’alarma, cal aixecar la interrupció dels terminis.

L’Aixecament de terminis, si no hi ha res de nou, començarà a tenir efectes el proper dilluns dia 18 de maig mitjançant un decret d’alcaldia i es podran presentar sol·licituds des del mateix dilluns 18 fins al 29 de maig de 2020.

Les modalitats de subvencions són les següents:

  • activitats que promoguin la inclusió i la cohesió social
  • activitats que fomentin la cooperació, l’educació pel desenvolupament, l’enfortiment i articulació de les entitats locals
  • activitats veïnals
  • activitats culturals
  • activitats d’educació en el lleure
  • activitats esportives per a la temporada 2019/2020

Podeu trobar els formularis de sol·licitud a la part inferior del menú de tràmits i serveis municipals a l’enllaç: https://tramits.olot.cat/OAC/SegExpStandalone.jsp?idioma=ca

Com podreu observar quan desplegueu la pestanya de Formularis descarregables subvencions 2020, hi ha 3 documents, dos obligatoris:

  • Formularis de sol·licitud. Cada àmbit té documents diferents on es demanen els requisits específics de cada sol·licitud. A
  • Certificat de càrrecs. A aquest document hi han de constar les persones que ostenten els càrrecs de la junta de l’entitat. Qui signa electrònicament els documents ha de ser una de les persones que consten a aquest document. La sol·licitud la pot enviar qualsevol persona amb vinculació a l’entitat.

i un document opcional, consulteu si l’heu de presentar:

  • Formulari SEPA. En cas d’haver de registrar un nou numero de compte corrent on rebre la transferència de la subvenció anual haureu d’omplir aquest document. Si no heu sol·licitat mai cap subvenció o si feu un canvi de número de compte haureu d’adjuntar aquest document al sol·licitar la subvenció.

Per tal de facilitar la tramitació de la subvenció podeu consultar aquest document explicatiu on es detallen tots els passos per poder fer la tramitació electrònica de la sol·licitud.

En cas de dubte s’ha obert un número d’atenció telefònica i un correu electrònic per atendre totes aquelles qüestions vinculades amb la tramitació electrònica.

Les bases de les convocatòries així com els documents de sol·licitud i justificació es redacten d’acord amb l’Ordenança Municipal de Subvencions i el Pla Estratègic de Subvencions de l’Ajuntament d’Olot. Es poden consultar totes les bases al web de l’Ajuntament d’Olot; Portal de la Transparència, apartat Contractes, convenis i subvencions/Convocatòries de subvencions i ajuts, i presencialment al Tauler d’edictes de l’Ajuntament d’Olot.
Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Back to Top ↑