Somara Associació

Somara Associació

Dades de contacte


Persona de contacte: Lluc Sau Roca
Carrer Bisbe Serra, 20, baixos
17800 Olot
info.somara@gmail.com
648607415
Any de creació
2017
Activitat de l'entitat

Actualment portem a terme tres projectes:
- El Moyong és un intercanvi de cartes amb escoles de Catalunya i de Guinea equatorial, en el qual s'assoleix un intercanvi de cultures.
- El Som Valors és un torneig esportiu que treballa la inclusió i cohesió social entre tots els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de la comarca, i on utilitzem l'esport com a eina per fomentar valors i habilitats socials entre els més joves.
- Les jornades de promoció de la salut, on a través del joc i la diversió volem inculcar uns hàbits saludables i una noció de certs aspectes del món sanitari. Està en vista obrir un projecte internacional a Gàmbia, on hi treballarem el desenvolupament dels infants a través de l'esport i el lleure, aquest estiu començarem a treballar en alguns centres educatius.

Objectius de l'entitat

Des de Somara volem fomentar el desenvolupament integral d'infants i adolescents a través de l'esport i el lleure. Els objectius primaris són l'educació en valors i la promoció de la salut, així com aconseguir una inclusió dels grups més vulnerables.

Àmbits i temes de treball

Desenvolupament comunitariEducacióEsportsGènere / igualtatCooperacióInfants / adolescentsJoventutSensibilitzacióSalut


Back to Top ↑