De tant en tant

Les associacions i el voluntariat són probablement les dues formes de participació més destacades. Habitualment acostumen a anar de la mà, ja que moltes entitats socials es nodreixen de la col·laboració desinteressada del voluntariat. Tot i així també existeixen altres tipus de participació en funció del grau d’implicació, del temps que s’hi pot dedicar…

Hi ha persones que volen col·laborar puntualment, de tant en tant, amb alguna activitat concreta, en un acte de ciutat, en una causa puntual, sense la necessitat de vincular-se a una entitat. És el que anomenem col·laboració ciutadana.

Actes en els quals es demana col·laboració ciutadana a la ciutat d’Olot : Trailwalker, Gran Recapte, Marató de sang, Lluèrnia, etc…

Si vols saber-ne més vine al Punt de Voluntariat (Casal Cívic Olot), avinguda Lorenzana, 2.

CRIDA DE COL·LABORACIÓ CIUTADANA ACTIVA

COL·LABORACIÓ CIUTADANA PER L’ULTRA CLEAN MARATHON 2019

La setmana del 5 a l’11 de maig, tindrà lloc l’ULTRA CLEAN MARATHON (una volta circular a Catalunya) organitzada conjuntament amb la Xarxa de Custòdia del Territori , la Xarxa de Voluntariat Ambiental, i l’ Agència de Residus de Catalunya, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Obra Social “la Caixa”.

Amb l’ULTRA CLEAN MARATHON s’uneixen dos grans esdeveniments ambientals anuals com són el Let’s Clean Up Europe i la Setmana de la Natura. Aquests esdeveniments tenen com a objectiu principal conscienciar a la ciutadania sobre la importància de conservar els espais naturals i la necessitat de retirar els residus abandonats en aquests espais.

Més informacióhttp://ultracleanmarathon.cat/

NECESSITEN persones,grups o entitats que vulguin:

  1. rticipar en l’arribada de la ULTRA CLEAN MARATHON a Olot el dia 7 de maig a les 17h de la tarda. L’arribada serà al FIRAL PETIT. La participació consisteix en oferir una activitat oberta (per exemple: taller de manualitats amb material de reciclatge, taller de caixes niu, punt informatiu de la teva associació relacionada amb el projecte mediambiental, etc…). Si us interessa participar-hi us podeu posar en contacte amb mdelga@casg.at. 
  2. Participar caminant i/o corrent i recollint deixalles durant el recorregut dels últims 5 o 10 km de l’etapa en arribar a Olot el dia 7 de maig. Si us interessa participar-hi podeu entrar a la web directament i omplir la inscripció.

Us adjuntem l’enllaç de la pàgina web per a més informació: http://ultracleanmarathon.cat/

 


Comments are closed.

Amunt ↑