El gran repte del Banc dels Aliments

Els quatre bancs dels aliments catalans demanen el suport de 15.000 voluntaris pel Gran Recapte d’aquest any.

Autor: Mònica Beneyto/ Entitat redactora: FCVS

 La cinquena edició del Gran Recapte que organitza el Banc del Aliments els propers dies 29 i 30 de novembre es proposa un gran repte: incrementar encara més el nombre de voluntaris i arribar fins a 1.300 punts de recollida per tot el territori català.

L’objectiu és que 15.000 voluntaris es reparteixin per mercats i supermercats per recaptar tants aliments bàsics, nutritius i de llarga durada com sigui possible. La recollida d’aquest any pretén superar els 2.727.000 kgs de menjar que es van aconseguir l’any passat, el doble del què s’esperava.

El Gran Recapte pretén resoldre les urgències alimentàries de les persones més necessitades de l’entorn immediat i conscienciar sobre la situació que viuen més d’un milió i mig de catalans. Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa i té mancances alimentaries.

Sota el lema “Volem donar una bona noticia”, la campanya d’aquest any ha comptat amb el suport d’un gran nombre de periodistes com Josep Cuní, Jordi Basté, Xavier Graset, Albert Om i Màrius Carol entre altres, per ajudar a difondre la campanya de captació de voluntaris.

————————————————————————————————————-

Les persones que vulguin col·laborar fent voluntariat a OLOT  i LA GARROTXA poden inscriure’s enviant un correu electrònic a voluntariatgarrotxa@gmail.com amb:

nom i cognoms

telèfon

correu electrònic

No dubteu en demanar més informació i, sobretot, feu-ho còrrer!

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *