Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa

Què és?

El Consell Consultiu de la Gent Gran és un òrgan de participació creat pel Consell Comarcal de la Garrotxa que es reuneix unes tres vegades l’any amb l’objectiu d’estimular la participació d’aquest col·lectiu i les seves associacions en la gestió de tot allò que els interessa i afecta tant al casal com als seus usuaris.

Des de ja fa un parell d’anys, un grup motor format per quatre representants de quatre casals diferents s’han anat trobant i, juntament amb els casals de la comarca, han definit les necessitats del col·lectiu i estan treballant amb l’objectiu de solventar-les.

Algunes de les coses que porten a terme són:

Trencar el tòpic que en els casals de gent gran només s’hi juga a cartes. Així, donen a conèixer a través de diferents mitjans i a diferents públics, la programació d’activitats que es fan als Casals de la Garrotxa.

– Després de comprovar que per molts casals es fa difícil organitzar sortides perquè la participació cada vegada és més baixa, decideixen ajuntar esforços i organitzar una sortida on puguin participar tots els casals de la comarca. S’hi apunten 126 persones de 8 casals diferents.

– En aquesta línia també organitzen un dinar obert a totes les persones associades a algun dels casals de la Garrotxa.

La gent gran de la Garrotxa és activa, té ganes de fer coses i de fer saber a la gent que en fan moltes i que tothom és ben rebut als casals.

El cap de setmana passat, el Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa també va ser present a la Fira d’entitats de la plaça Major. Associats de 15 casals van rebre a totes les persones que es van interessar per conèixer el consell i que demanaven informació de les activitats.

El Consell Consultiu segueix treballant per millorar la qualitat de vida de la gent gran de la comarca a través de la participació activa als casals dels pobles i d’Olot.

Si voleu conèixer quines són les activitats que es fan a tots els casals de la comarca ho podeu veure aquí.

SAMSUNG

 

 

 

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *