L’alberg INOUT, premi internacional Hoscar Awards per fer visible les capacitats de les persones amb diversitat funcional

L’INOUT és el primer servei d’hoteleria a Europa en què el 99% de la plantilla són persones amb discapacitat, la majoria intel·lectual.

L’alberg INOUT, entitat de Dincat (Discapacitat Intel·lectual Catalunya), ha rebut el primer internacional Hoscar Award 2014 en la categoria de contribució especial per fer visible, de forma natural i positiva, les capacitats de les persones amb diversitat funcional. Els Hoscar Awards són els premis més prestigiosos d’aquest sector i reconeixen la qualitat dels millors hostals a escala mundial. Els guardons es concedeixen a partir de les valoracions anuals dels usuaris del portal web Hostelworld.com, on els viatgers poden deixar els seus comentaris sobre quins són els millors llocs del món per allotjar-se.

L’INOUT és el primer servei d’hoteleria a Europa en què el 99% de la plantilla de 46 treballadors són persones amb discapacitat, la majoria intel·lectual. L’alberg és un Centre Especial de Treball que dóna feina a persones amb discapacitat amb especials dificultats d’inclusió social i laboral. L’establiment va obrir fa gairebé 10 anys al Parc de Collserola (Barcelona) i compta amb una oferta de 150 llits, un restaurant obert al públic i diversos espais (sales de reunions, jardins i piscina), totalment accessibles.

L’INOUT ha rebut el premi a Dublín (Irlanda) durant la celebració de la Conferència Internacional Hostelworld 2014

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *