Inauguració de l’Espai Famílies

Demà dijous 29 de maig s’inaugurarà l’Espai Famílies, centre d’intervenció socioeducativa i terapèutica que ajuda a les famílies a fomentar les seves capacitats, competències individuals i parentals.

És un espai preventiu per evitar les situacions de desprotecció infantil i juvenil i l’exclusió social, augmentant els factors de protecció i resiliència de les famílies.

Es comptarà amb la visita de la Directora General d’Atenció a la Infància i Adolescència, la sra. Mercè Sanmartí.

Des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa actualment es compta amb tres serveis d’atenció a la infància i joves: un servei d’atenció a petita infància, el projecte 0-3, el servei de centre obert i el projecte joves. Aquests tres programes s’agruparan en el nou espai, juntament amb un programa de nova creació, de suport familiar que de forma transversal oferirà intervenció socioeducativa, terapèutica i de suport professionals als altres serveis. Dins el Programa de suport familiar s’inclourà el projecte d’acompanyament als processos de reagrupament familiar. Per tant, L’Espai oferirà diferents programes adreçats als infants, adolescents i joves i les seves famílies en funció de les necessitats socials i de cada etapa del procés vital d’aquestes. És un servei d’abast comarcal.

Està ubicat al C/Estires, 5 d’Olot i està en funcionament des del passat 13 de gener.

 

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *