Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Arriba l’onzena edició del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

mullat_2014

Se celebrarà el diumenge 13 de juliol

La Fundació per l’esclerosi múltiple ja prepara l’onzena edició del “Mulla’t”. El diumenge 13 de juliol, més de 620 piscines d’arreu de Catalunya celebraran una nova jornada solidària.

Des de l’organització busquen diferents voluntaris perquè se sumin a aquesta activitat i, alhora, venguin diferents objectes de marxandatge que la Fundació per l’Esclerosi Múltiple posarà a la venda per tal de recollir fons.
A partir de les dotze del migdia, tothom que hi vulgui participar podrà fer una “remullada” solidària per aquesta causa.
D’altra banda, i com a novetat d’aquest any, durant el mes de juliol es podrà comprar una ampolla d’oli OleAurum que han elaborat productors catalans com a iniciativa per contribuir a la campanya Mulla’t. Per cada ampolla venuda, Olis de Catalunya cedirà un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple. Les ampolles es podran adquir als supermercats Condis, Bon Preu- Esclat, Caprabo, Sorli Discau, Plus Fresc i Valvi
Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *