Estelada 2014 ja té preparades les xerrades de setembre a desembre.

La plataforma sobiranista Estelada 2014 ja té preparades les seves xerrades mensuals per al període setembre-desembre. L’objectiu és oferir xerrades d’actualitat, amb personalitats que responguin a les inquietuds de la ciutadania, d’acord amb els moments que viu el nostre país.

Per aquesta raó, i amb la vista posada a la consulta del 9 de novembre, la primera xerrada estarà protagonitzada per l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, que oferirà la seva visió del procés en què es troba immersa Catalunya. L’acte serà el dia 27 de setembre al Casal Marià d’Olot i es fa conjuntament amb Òmnium Cultural.

Per al mes d’octubre, concretament el dia 11 i a la sala d’actes del Museu de la Garrotxa, el convidat serà l’exsecretari d’indústria del segon tripartit, Antoni Soy, que presentarà el seu llibre Sortir de l’euro per sortir de la crisi?.

La tercera xerrada serà el dia 15 de novembre i tindrà com a convidat l’exconseller d’educació Josep Bargalló, que explicarà el Model lingüístic i cultural per a la Catalunya estat. L’acte, que es farà al Casal Marià d’Olot, es farà conjuntament amb l’Oficina de Català d’Olot, servirà també com a acte inaugural dels cursos de català i s’acompanyarà de l’exposició El català, llengua d’Europa.

L’última xerrada del període serà el dia 20 de desembre a la sala d’actes del Museu de la Garrotxa i tindrà com a convidat Jaume Ventura, economista del Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI) i membre del Col.lectiu Wilson, que parlarà sobre L’estat català, una oportunitat per a les PIMES. Aquesta xerrada es farà conjuntament amb organitzacions empresarials de la comarca.

Per al secretari d’Estelada 2014, Raül Massanella, “la millor manera de conèixer com pot ser una Catalunya estat és participar de les xerrades que oferim les entitats d’Olot i comarca compromeses en el procés català cap a la independència”. Per a més informació, es pot consultar el blog de l’entitat http://estelada2014.wordpress.com/.

Publicada el

Feu un comentari