Yagaru celebra els seus 10 anys amb una jornada al passeig de la Muralla

El dissabte 4 d’octubre, l’Associació de dones sudsaharianes de la Garrotxa YAGARU, juntament amb l’associació de joves HJL van organitzar una jornada per celebrar els 10 anys de l’entitat a la Garrotxa.

Al matí a l’Espai de les entitats (Proa,16) es va passar una projecció amb imatges i vídeos d’activitats organitzades per l’entitat  en les quals Yagaru ha participar durant aquests 10 anys.

Al migdia, totes les persones que ho van voler van poder dinar al passeig de la Muralla. Al preu d’un € per tiquet, es podien provar diferents plats típics de l’Àfrica cuinats per les mateixes dones de Yagaru.

Després de dinar, a la tarda, a mateix Espai de les entitats hi va haver la presentació del projecte de cooperació amb el qual ha estat i està treballant Yagaru des d’Olot i des de Gàmbia: “Un projecte de dos pobles. Olot i Gambisara. Una empresa comú”. També serà a l’Espai de les Entitats.

L’entitat valora positivament la jornada i agraeix a totes les persones l’assistència.

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *