Ishtar, espai de creació, comença un nou curs.

Comença un nou curs i és hora d’explicar a tothom el que s’està coent aquí. L’espai Ishtar és una associació artística autogestionada on es programen activitats i tallers, trobades i esdeveniments; un espai d’unió de diferents socis on es creen sinèrgies i es comparteixen coneixements. Ishtar és un acrònim: Iniciativa Sensible a l’Hàbil Treball Artístic i Revolucionari. Per tant, és un espai de creació artística, una associació que porta dos anys i mig funcionant, que ha anat creixent i té la seva seu a Olot, davant del camp de futbol.

Tenim una pàgina web on podreu trobar tota la informació disponible i necessària per saber-ne més, quan i on es programen els tallers i les activitats: tallers de dansa, com capoeira, lindy-hop (swing) o salsa, tallers de guitarra, escultura o dibuix, tallers de cants harmònics o de l’ànima, francès, anglès i molt més. Et convidem a visitar la nostra web i el nostre calendari i a passar pel local a conèixer l’espai, i si vols, fer-te soci!

També hi ha la seu de l’Ecoxarxa, una col·lectiu dins de la CIC, la Cooperativa Integral Catalana, un lloc per a construir una alternativa real econòmica de producció i abastiment d’aliments i productes locals, ecològics i naturals.

Anima’t i descobreix una manera diferent d’entendre la creació artística i la convivència multidisciplinar.

www.projecteishtar.com

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *