PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “TOTES LES CANÇONS PARLEN DE TU” DE XAVI SARRIÀ

Aquest proper divendres 7 de novembre la Greda, l’Escola d’Adults d’Olot i la Granja cooperativa del Cacau, han organitzat  la presentació del llibre “Totes les cançons parlen de tu” de Xavi Sarrià (ex-cantant del grup Obrint Pas). L’acte, obert a tothom, començarà a les 20.00 al Casal Marià d’Olot, on el mateix autor donarà a conèixer la seva novel·la al públic.

PresentacioXavi (1)

 Seguidament, a les 22.00 hi haurà un sopar-tertúlia a la Granja del Cacau per a continuar debatent    sobre  el tema.

 La novel·la neix de la cançó ‘La vida sense tu’, que va composar el mateix cantant i que és una  declaració  d’amor a València i a una persona que ja no hi és.

 L’objectiu de Sarrià era recrear la València dels anys noranta, una dècada en què es van viure les  batalles  socials, culturals i polítiques que en bona part expliquen la societat d’avui. Així mateix, a t  través de les t  trames emotives que viuen els protagonistes, l’obra també parla de com superar les  absències i conté  molta música – perquè les cançons també en són protagonistes -.

 A més, cal destacar que és el primer llibre publicat per l’editorial independent “Sembra Llibres”, un  projecte cooperatiu nascut amb la voluntat de sumar experiències i esforços, que creu en la  interrelació  entre lectors, autors i editors; en l’intercanvi d’idees, en aprendre els uns dels altres. Una  idea que  comparteix tant la Granja Cooperativa del Cacau com la Greda Garrotxa, que també veuen la  cultura com una eina per a sembrar idees i il·lusions.

Per assistir al sopar cal efectuar la reserva al 646.60.10.28 (David) o bé a través del mail:  granja@cacaupastisseria.com.

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *