Segona cita amb la Mostra de Teatre Inclusiu a Olot

En el marc del Pla per a la Inclusió i la Cohesió social, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa porta a Olot la Mostra de Teatre Inclusiu. Aquesta és una proposta de tres entitats que formen part de la Coordinadora d’ONG Solidàries de Girona: El Grup de Gènere i Interculturalitat, l’Associació GRAMC (Grup de Recerca i Actuació amb Minories Culturals i Treballadors Estrangers) i Llagostera Solidària.

Pretén apropar a la ciutadania temàtiques que incideixen en la inclusió i la cohesió social com són: el dret de tota persona a les llibertats i drets fonamentals sense distinció de color, ètnia, sexe, idioma, posició social o econòmica, a la lliure circulació i residència, el dret al treball, el dret a un nivell de vida que li asseguri a la persona i la seva família la salut, l’alimentació, l’habitatge; el dret de les dones a tenir els mateixos drets que els homes, etc. 

A Olot es va representar Tres Relats de Vida, dones protagonistes el divendres 20 de març i el proper divendres 29 de maig a les 18h a l’Orfeó Popular Olotí es representarà Remenant els Boscos de Nit.

Remenant els Boscos de Nit http://www.tv3.cat/videos/4584331/Kissima-i-Janot

En Kissima Sillah i Janot Martorell es van trobar a Llagostera Solidària, un projecte de cooperació internacional, on van decidir que serien parella lingüística. Intentant trobar una alternativa a l’habitual dinàmica a l’hora d’aprendre una llengua, Janot va proposar a Kissima, un noi gambià, d’ensenyar-li català amb la representació de l’obra de teatre “Remenant els boscos de nit”. Són parella lingüística i artistes que comparteixen escenari.

L’actuació es coorganitza amb el Servei de Català com a acte de clausura de l’actual edició del Voluntariat per la Llengua a La Garrotxa.

Per a més informació i fotos…http://teatreinclusiu.wordpress.com/

cartell

Publicada el

Feu un comentari