Bona acollida de la primera activitat del cicle ÀFRICA’T

Dissabte passat va tenir lloc la primera de les activitats del cicle Àfrica’t organitzat pel Consell de Cooperació d’Olot.

El tret de sortida el va donar el cinema a la fresca el passat dissabte 19 de setembre. Es projectà la pel·lícula de ficció “Bamako”, del director maurità Abderrahmane Sissako. Segons les Nacions Unides, una pel·lícula imprescindible i declarada com a bé d’Interès Cultural.

7A2C0582 acte_Africa't_1

La segona activitat serà el mes d’octubre amb la participació d’Itziar Ruiz-Giménez, especialista en relacions internacionals Nord-Sud i coordinadora del Grup d’Estudis Africans de la Universitat Autònoma de Madrid.

I per a la tercera es crearà una taula pluricultural, on els col·lectius d’origen sudsaharià ens explicaran experiències d’autogestió i trets culturals propis amb el propòsit de donar una visió constructiva i proactiva dels olotins i olotines que provenen d’aquest continent empobrit.

La organització d’aquesta campanya forma part del nou impuls que el Consell de Cooperació vol donar a la seva tasca de sensibilització sobre les desigualtats nord sud. Una realitat que en l’actual crisi ha quedat en un segon terme, i que des de les entitats membres del Consell volem evitar que caigui en l’oblit.  Aquesta iniciativa compta compta amb el suport del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

Per a més informació:
Enric Soler 676863544, Marc Planagumà: 605902178
Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *