Gospel Cor Garrotxa i Creu Roja, col.laboren en una nova iniciativa del #connectemlasolidaritat

El programa #connectemlasolidaritat posa en contacte entitats o empreses amb interès per col·laborar en projectes socials amb entitats o institucions que necessiten recursos per tirar endavant les seves activitats en l’àmbit social. El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa (CASG) i l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa (DinàmiG) impulsen aquesta col.laboració entre empreses i entitats, que es va iniciar ara fa dos anys.

El #connectemlasolidaritat pretén promoure un treball en xarxa, incentivar un canvi de cultura organitzativa. Una nova metodologia de treball que permet sumar capacitats i recursos i desenvolupar projectes amb major incidència. Si l’empresa pot col·laborar l’entorn i col·laborar per construir un futur del territori on s’ubica enforteix i consolida el territori com a Socialment Responsable.

Un dels exemples d’aquesta col.laboració ha posat en contacte dues entitats: Góspel Cor Garrotxa i Creu Roja. Aquest diumenge al Parc Nou tindran lloc diferents activitats organitzades per Góspel Cor Garrotxa. A les 10h del matí s’oferiran tallers de góspel, al migdia un dinar de germanor i a les 18h s’iniciarà el concert de Gòspel Cor Garrotxa, amb l’acompanya de Granollers Gospel Cor, Gospel la Roca, Esclats Gospel Singers i Gospel d’Aro. Tots els diners que es recullin es destinaran “Alimentació fresca per a infants”, el projecte de Creu Roja Garrotxa que té com a objectiu facilitar a aquelles famílies, que durant el període escolar disposen de beques de menjador, alimentació fresca i productes que no poden adquirir al llarg del període de vacances d’estiu o de Nadal en coordinació amb els Serveis Socials de la comarca.

Des de la seva creació l’any 2014 i fins el moment, el #connectemlasolidaritat han aconseguit 11 col.laboracions. Els responsables del programa volen fer crida a petites, mitjans i grans empreses de la comarca perquè puguin contribuir en la millora socials del territori.

Publicada el

Feu un comentari