ES BUSQUEN PERSONES O FAMÍLIES D’ACOLLIDA

L’entitat Garrotxa amb el Sàhara torna a posar en marxa el projecte Vacances en Pau 2023. “Vacances en pau” és una iniciativa d’ACAPS mitjançant la qual les famílies que així ho desitgin poden acollir infants sahrauís durant els mesos de juliol i agost. Les colònies d’estiu per infants sahrauís són un símbol de solidaritat amb els nens i nenes sahrauís i un clam per la pau, contra la injustícia i la guerra.
Aquest projecte, on famílies catalanes acolliran a nens i nenes sahrauís durant els mesos de juliol i agost, pretén donar a aquests infants la possibilitat de veure moltes coses que fins ara només coneixen en els llibres escolars (rius, muntanyes, el mar, etc.) i la de conviure amb nens i nenes catalans/es per arribar a tenir una altra imatge del món, diferent de la que veuen cada dia en els campaments de refugiats, on el Poble Sahrauí viu exiliat des de l’any 1975. Per més informació sobre el projecte http://acapsgirona.cat/vacances-en-pau/

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *