LES SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT D’OLOT PER A ENTITATS.

Des d’aquest 13 de març de 2024 es poden presentar les sol·licituds per a diferents convocatòries d’ajuts dirigides a les entitats de la ciutat que promoguin la inclusió i cohesió social, la cooperació, siguin entitats veïnals, culturals o esportives, que realitzin activitats d’educació en el lleure o que treballin per a la promoció econòmica de la ciutat. Les sol·licituds es poden presentar fins a l’11 d’abril.

Un any més, l’Ajuntament d’Olot obre aquest dimecres 13 de març una nova convocatòria de subvencions de suport a les entitats de la ciutat per tal que puguin dur a terme les seves activitats i projectes. Aquest 2024 el Consistori ha tornat a aprovar les bases de les diferents convocatòries de subvencions amb la voluntat d’acompanyar les associacions de la ciutat per tal que puguin realitzar la seva activitat.

En concret, s’han acordat les bases específiques reguladores de la concessió de subvencions de les modalitats següents:

  • Entitats que promoguin la inclusió i la cohesió social.
  • Entitats que fomentin la cooperació, l’educació pel desenvolupament de les entitats locals.
  • Entitats veïnals.
  • Entitats culturals.
  • Entitats que realitzen activitats d’educació en el lleure.
  • Entitats esportives per a la temporada 2023/2024.
  • Entitats que treballen per al foment de l’activitat econòmica a la ciutat.

Les tramitacions i sol·licituds es podran realitzar fins a l’11 d’abril. En total, enguany l’Ajuntament d’Olot destina un total de 485.540 € per a totes les línies de subvencions.

Les tramitacions cal que es portin a terme de forma telemàtica i es pot consultar tota la informació detallada de cada línia aquí: https://www.olot.cat/tramits/subvencions-i-ajuts.htm. En cas de dubtes en la tramitació electrònica es pot contactar amb l’OAC 360 que atén de dilluns a divendres de 8 a 20 h al 872 22 00 89 o directament al correu electrònic oac360@olot.cat.

A més, l’Ajuntament d’Olot disposa del servei Truca’m des d’on els ciutadans i ciutadanes poden concertar hora durant els matins o les tardes, de 8 a 14 h i de 14 a 20 h,  perquè puguin acompanyar-los en el procés de tramitació d’aquests ajuts. Es pot trobar aquí.

Atenció presencial per a la tramitació de les subvencions

Olot compta des de fa anys amb el Servei Integral de Suport a l’Associacionisme, el SISA, que té per objectiu acompanyar les entitats i el teixit associatiu de la ciutat per potenciar una ciutat i societat més compromesa i cohesionada. D’aquesta manera, des del SISA es recullen les necessitats de les entitats i la seva veu a través de la Taula SISA d’Olot; òrgan format per 15 persones del teixit associatiu de la ciutat i que s’encarreguen de marcar les línies mestres en aquest àmbit i els projectes a engegar.

🥁🥁Com a servei SISA OFERIM una TARDA de trobada CONJUNTA  per a dubtes o quelcom relacionat amb la

 subvenció de l’ajuntament d’Olot: 

– Dimarts dia 2 d’abril de 16h a 20h atenció a les entitats per suport en les subvencions,  al Punt de Voluntariat i Suport a entitats ( Casal civic i comunitari)(C. Bisbe Lorenzana, 2). Destinarem aquella tarda a fer tot el què hi hagi relacionat amb les sol.licituds. 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *