“Vincles” un programa per donar veu a les entitats socials

L’estrena serà dilluns vinent després del Telenotícies Migdia de TV3

El proper dilluns, 13 de juny, s’estrena a TV3 el programa “Vincles”, una sèrie que vol mostrar com la cohesió social es construeix i s’articula a partir dels vincles personals. Aquest programa, de pocs minuts de durada, s’emetrà de dilluns a divendres després del Telenotícies Migdia.

La presentadora d’aquest espai, Agnès Marquès, establirà una conversa amb dues persones: una en risc d’exclusió social i una altra voluntària o treballadora d’una entitat social. El programa vol mostrar la feina que fan més de 6.000 entitats social que treballen dia a dia a favor de la cohesió social al nostre país. Des del programa asseguren que “Vincles vol subratllar la importància de les persones que hi treballen, com a voluntaris o com a professionals, però també com els canvis econòmics i socials poden fer canviar els rols inesperadament”.
Alhora, la pàgina web del programa ofereix un accés directe a bosses de voluntariat i el contacte amb les entitats socials del país. Des de dilluns que ve s’emetran un total de 20 capítols.

 

 

Published

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.