“Vincles” un programa per donar veu a les entitats socials

L’estrena serà dilluns vinent després del Telenotícies Migdia de TV3

El proper dilluns, 13 de juny, s’estrena a TV3 el programa “Vincles”, una sèrie que vol mostrar com la cohesió social es construeix i s’articula a partir dels vincles personals. Aquest programa, de pocs minuts de durada, s’emetrà de dilluns a divendres després del Telenotícies Migdia.

La presentadora d’aquest espai, Agnès Marquès, establirà una conversa amb dues persones: una en risc d’exclusió social i una altra voluntària o treballadora d’una entitat social. El programa vol mostrar la feina que fan més de 6.000 entitats social que treballen dia a dia a favor de la cohesió social al nostre país. Des del programa asseguren que “Vincles vol subratllar la importància de les persones que hi treballen, com a voluntaris o com a professionals, però també com els canvis econòmics i socials poden fer canviar els rols inesperadament”.
Alhora, la pàgina web del programa ofereix un accés directe a bosses de voluntariat i el contacte amb les entitats socials del país. Des de dilluns que ve s’emetran un total de 20 capítols.

 

 

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *