Agraïment al voluntariat de la Trailwalker

Divendres i dissabte prop d’una vuitantena de persones van col·laborar en la Trailwalker a Olot. No ho van fer  corrent quilòmetres ni aportant-hi diners sinó aportant-hi les seves hores lliures, dedicant una part del seu temps a la organització d’una activitat solidària.

Intermón Oxfam ha triat Olot per quart any consecutiu per fer la sortida i això suposa un volum de feina i d’organització durant el divendres a la tarda i el dissabte al matí abans de la sortida de tots els equips a les 10h en punt.

Agraïm a totes aquelles persones que vau voler ser-hi i us animem a ser-hi també l’any vinent!

Podeu mirar les fotos del voluntariat aquí

 

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *