Aquest diumenge celebració sikh a Olot, Baisakhi.

Aquest diumenge 10 de maig, la comunitat sikh d’Olot celebrarà la festa de Vaisakhi, ladata més important de l’any per a aquesta comunitat. Amb aquest motiu es farà una processó per alguns carrers de la ciutat, amb origen al Gurdwara situat a l’avinguda Sant Joan de les Abadesses a quarts d’onze i arribant al pavelló firal.

És una festa oberta a tothom.

DSC08409

Se celebra la instauració de la Khalsa, l’orde ofraternitat dels sikhs que van ser batejats pel seu desè guru, Gobind Singh. També marca el principi del nou any solar. Es tracta d’una antiga festa de la collita de la regió del Panjab que marca també l’inici d’un nou període de les collites.

 DSC08483 DSC08526

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *