NEIX L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE LES TRIES – ALBA ROSA

El barri de les Tries d’Olot acaba de constituir la seva associació de veïns. El passat mes de novembre van començar els primers contactes entre les persones del barri que han decidit tirar endavant l’associació. A finals d’any es van constituir formalment l’Associació de Veïns de Les Tries-Alba Rosa que ja s’ha reunit en dues ocasions. Els representants de la junta han mantingut una trobada amb l’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas, i els regidors Pep Berga i Estanis Vayreda per donar a conèixer l’entitat i parlar de les accions que tenen previst tirar endavant.

L’Associació de Veïns de Les Tries-Alba Rosa fa una crida a les persones que viuen a aquest sector de la ciutat perquè s’apuntin a l’entitat: des de veïns i veïnes a títol individual als responsables dels comerços de la zona.  Les butlletes es poden trobar a diferents establiments del barri: al Flequer del Carme, la carnisseria de Can Gelada i el bar-restaurant Les Tries. Una vegada omplertes, cal dipositar les butlletes a la bústia que l’entitat té al Mas Les Mates. Qualsevol persona que es vulgui posar en contacte amb l’associació també ho pot fer mitjançant un correu electrònic a avlestriesalbarosa@gmail.com. I si algun establiment vol tenir full d’inscripció per oferir als seus clients pot fer arribar la seva petició mitjançant un mail a l’adreça anterior i els responsables de l’Associació de Veïns s’hi posaran en contacte.

Ajuntament d’Olot

Olot, 17 de maig de 2018

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *