El Gran Recapte et necessita!

El proper dissabte 23 de novembre es tornarà a organitzar el Recapte d’aliments a la ciutat d’ Olot. Com va sent habitual en els darrers anys la col·laboració ciutadana és cabdal per poder garantir l’èxit en l’organització d’aquesta activitat de ciutat.

Per tal de donar cobertura al recapte als diferents supermercats d’Olot cal una vuitantena de persones voluntàries que dediquin unes hores del dia 23 a col·laborar en els diferents centres comercials. Els torns d’ enguany es cobriran de 9h a 13h , de 13h a 17h i de 17h a 21h.

A cada supermercat caldrà persones per recollir, contar i classificar els aliments que vagin comprant els clients durant la jornada de dissabte per posteriorment transportar-los al DCA (Centre de Distribució d’Aliments) de la ciutat. Si esteu interessats en participar com a voluntaris el dia 23 de novembre us podeu apuntar a la pàgina web http://www.bancdelsalimentsgirona.org/. o bé presencialment al Punt de Voluntariat ( c. Bisbe Lorenzana, 2 ) que està obert els dimarts de 16h a 20h o els dijous de 10h a 14h. El termini per apuntar-se serà el divendres 15 de novembre.

Per més informació del recapte podeu consultar la pàgina web del Consorci d’ Acció Social de la Garrotxa www.casg.cat

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *